Getting My بیماری گال در زنان To Work
Getting My بیماری گال در زنان To Work
Blog Article
برخی از درمانهای سنتی گال میتوانند موجب عوارض جانبی ناخواسته مانند احساس سوزش در پوست، قرمزی، تورم و حتی بیحسی یا گزگز شوند.
زرد زخم یک عفونت سطحی در پوست بوده که معمولاً توسط باکتری استاف (استافیلوکوک) یا در بعضی موارد باکتری استرپ (استرپتوکوک) به وجود میآید.
متأسفانه باید گفت که این بیماری بسیار مسری است و به راحتی از فردی به فرد دیگر از راه تماس پوستی مستقیم منتقل خواهد شد. البته لباس و تخت خواب آلوده نیز از دیگر راههای انتقال بیماری گال بین افراد خواهند بود. در هر حال خبر خوب اینکه برای درمان بیماری گال، راههای مؤثری نیز وجود دارد.
راههای دیگر سرایت، بازي كودكان با يكديگر مخصوصاً در مهدكودكها و وسايل اسباب بازي وپرستاری از اشخاص آلوده میباشد.
کنه ها معمولاً بیش از ۴۸ تا ۷۲ ساعت دور از میزبان زنده نمی مانند و اگر ۱۰ دقیقه در معرض دمای ۱۲۲ درجه فارنهایت (۵۰ درجه سانتیگراد) قرار بگیرند ، می میرند.
بنابراین شاید بخواهید از روش های درمان طبیعی برای تسکین گال استفاده کنید. اگر باردار هستید یا در مرحله شیردهی قرار دارید یا مشکلات پزشکی دارید لطفا قبل استفاده هر یک از درمان ها با پزشک تان آنها را بررسی کنید.
حتما بخوانید: خواص سیر و عسل ناشتا و در شب برای سلامتی و پوست
اجزای فعال پوست، برگ و دانههای درخت چریش ممکن است کنههای ایجادکننده گال را از بین ببرند.
کرم گال از طریق تماس نزدیک، به اشتراک گذاری وسایل شخصی و تماس جنسی بافرد آلوده منتقل می شود.
به اشتراک گذاشتن وسایل شخصی که با پوست تماس مستقیم دارند، مانند لباس ، حوله و ملافه نیز می تواند نوعی گال با نام گال پوستی را به دیگران منتقل کند.
این گونه که تمام بدن خود را از گردن تا پایین به کرم و یا پماد آغشته کرده و صبحها، شست و شو دهید. وقتی بیماری گستردهتر باشد باید تمام بیماری گال طوقه باکتریایی نقاط بدن به کرم آغشته شود؛ در صورتی که در موارد خفیفتر شاید بتوان فقط در نقطهای که تحت تأثیر علائم قرار گرفته است از لوسیون استفاده کرد. در هر صورت طریقه استعمال داروی بیماری گال باید کاملاً اصولی و طبق نظر پزشک متخصص باشد. برخی از داروهایی رایجی که درمان بیماری گال را بر عهده دارند عبارتند از:
زندگی روزمره پر از داستانها و اتفاقات عجیب است. داستانهایی که با «دانستن» شاید بتوان پایان شیرینتری برایشان رقم زد. دکتر مجازی مفتخر است که بهعنوان یکی از معتبرترین رسانههای علمی کشور، زندگی خوانندگان خود را با دانش روز بشریت پیوند میدهد.
در صورت تشخیص ابتلا به بیماری گال توسط پزشک، نیاز است که فرد هرچه زودتر اقدام به درمان بیماری کند. تشخیص این بیماری توسط پزشک عمومی، متخصص داخلی، اطفال، متخصص پوست و پزشک خانواده امکانپذیر است.
۲۲ مدل شلوار پلنگی شیک